Categories
Optakt

Varm op til AaB-OB

I dag kl. 14.00, fløjtes sidste runde af Superligaens grundspil igang. På Aalborg Portland Park tager AaB imod OB, i det 86. indbyrdes opgør mellem de to klubber. AaB har et lille overtag med 31 sejre mod OBs 24. I de sidste fem møder, har hvert hold to sejre, to nederlag og en uafgjort.

AaB har langt om længe fået momentum med to sejre i streg. Det er et slagent OB-hold der kommer på besøg, da de omvendt har to nederlag i streg. Derudover fyrede de også Jakob Michelsen efter nederlaget mod Brøndby i sidste runde.

Michael Hemmingsen står nu i spidsen for OB og på trods af, at han aldrig har imponeret som træner, har han faktisk et fint tag på AaB. 7 kampe, 3 sejre og et pointsnit på 1,57. Dog er det værd at nævne, at alle 3 sejre kom i den famøse 10/11-sæson.

Da AaB var på besøg i Odense i efteråret, måtte man se sig slået, efter et kollaps i slutfasen. Men den helt store nøgle for OB, lå i Okosun, som vandt stort set samtlige hovedstødsdueller. Uden Kadrii og Drachmann, kan det sagtens blive en vigtig faktor igen. Og måske er Okosun svær at vinde over, men så skal andenboldene vindes, som man lykkedes med mod Vejle.

Kampen kan ses på TV3 Sport.