Categories
U19

U19 tabte mod FCK

Efter sidste weekends kamp mod SønderjyskE, hvor man kun formåede at få uafgjort, skulle der i dag jagtes revanche mod FCK.

AaB stod overfor et stærkt FCK-hold, så en toppræstation var påkrævet, for at få point.

“Vi kom lidt sløjt fra start. De pressede meget højt men vi kom mere og mere ind i rytmen og tog overhånden”, lyder det fra AaBs målmand, Theo Sander.

På trods af at holdet kom godt ind i kampen, bragte Rasmus Højlund FCK foran 1-0 10 minutter inde i kampen, efter en dødbold. Men AaB svarede hurtigt tilbage.

“Vores pres ligger rigtig godt og vi har mange chancer.”

“Oliver Ross stjæler bolden fra deres forsvarsspiller, rammer stolpen men så falder bolden til Oliver Overgaard som sparker den ind i tomt net.”

Kort inden pausen, bragte Orri Oskarsson FCK på 2-1, men AaB lagde sig ikke ned. Det var en meget chancerig kampen, begge hold ville gerne presse højt. Det bølgede frem og tilbage, og AaB havde overtaget.

“Vi kommer virkeligt stærkt ind i anden halvleg og har alle de store chancer. Vi scorer direkte på et hjørnespark af Oliver Henriksen.”

AaB havde alle chancer for at trække sig sejrrigt ud af opgøret, men FCK fortsatte også med at lave chancer. I det 76. minut holdt det ikke længere, da Roony Bardghji scorede til 3-2.

“De scorer til 3-2 i omkring 80 og så når vi ikke op og scorer en til”

“Vi spiller en rigtig god kamp men får desværre ikke det rigtige resultat med ud.”

1-1 Oliver Overgaard

2-2 Oliver Henriksen

Næste kamp er den 5. marts på Hornevej mod AC Horsens.