Categories
Interview

Sæsonen indtil nu med Mathias Ross “Pedro og Malthe har været virkelig gode”

Alle holdene i Superligaen har nu mødt hinanden én gang nu. AaB ligger lunt med i toppen af dansk fodbold på en fin tredjeplads. Vi har fanget flere AaB-spillere til en snak omkring sæsonen indtil nu.

I skrivende stund har Mathias Ross startet inde i 10 ud af 11 kampe i sæsonen. Selvom han er forsvarsspiller, så har Ross også vist hele Aalborg sin målnæse. Han står nemlig noteret for 1 mål i sæsonen indtil videre – dette på et hjørnespark i kampen mod AGF på hjemmebane. Ross har også en hovedaktie sammen med Thelander, Granli og Hagelskjær i det defensive arbejde. Dette har gjort, at AaB er en af de sværeste klubber at score i mod – indtil videre i Superligaen.

Vi har fanget Mathias Ross til en lille snak omkring sæsonen indtil nu. Læs mere omkring det hele nedenunder her.

Nu har I spillet i mod alle holdene én gang nu, og i ligger nummer tre i tabellen, sagt på nordjysk, det går rigtig fint for jer lige nu. Med egne ord, hvad er det der spiller lige nu for jer på holdet?
Vi er blevet langt mere stabile i vores præstationer, og vi har haft et højt bundniveau indtil videre. Det har været rigtig godt, samtidig har vi fået en god defensiv base som hold.

Du har haft rigtig mange gode kampe i sæsonen, hvilken kamp husker du selv bedst, og hvorfor?
Det er svært at sige, men hjemmekampen mod AGF, hvor vi vinder og jeg scorer, det var en god kamp.

I har alle sammen på holdet spillet godt indtil nu, men hvis du skulle udpege en holdkammerat, hvem skulle det så være, og hvorfor?
Jeg synes at mange har leveret rigtig godt. Pedro og Malthe har været virkelig gode, samtidig har Granli, Iver og Thelander alle holdt et højt niveau. Mange har leveret godt synes jeg.

Hvad skal i fortsætte med som hold for at opretholde jeres topplacering?
Vi skal holde vores høje bundniveau, og tage en kamp af gangen. Den næste kamp er den vigtigste, og det skal fortsat være vores mentalitet.

Der har været kæmpe opbakning til jer fra Vesttribunen, både på hjemmebane, men også på udebane. Hvilken betydning har de mest inkarneret fans haft i jeres optur indtil nu?
Det har haft stor betydning for os, at få så god opbakning, som vi har fået. Til alle kampe i denne sæson, har det været rigtig god opbakning, så det har været fedt.