Categories
Interview

Sæsonen indtil nu med Louka Prip: “Jeg vil sige min debut i Parken var helt fantastisk.”

Da man i sommeren ’21 hentede Louka Prip fra de nykårende Superliga-nedrykkere Horsens fS, så var han nok hentet ind, som en bredde-spiller, der skulle være med til at øge konkurrencen oppe blandt de offensive spillere. Efter hans gode debut imod FCK på udebane, hvor han i øvrigt scorede sit første mål for klubben, så har man fra klubben nok fået et andet syn på Prip og hans kvaliteter. Det er i nuværende sæson blevet til 898 minutter fordelt på 12 kampe, hvor Prip har startet inde i 10 ud af 12 kampe. I de 12 kampe er det blevet til 3 mål, samt en enkelt assist.

Nu har I spillet i mod alle holdene én gang nu, og i ligger nummer tre i tabellen, sagt på nordjysk, det går rigtig fint for jer lige nu. Med egne ord, hvad er det der spiller lige nu for jer på holdet?
Jeg synes vi som hold spiller fremadrettet og underholdende fodbold. Vi skaber en masse chancer og vi snakkede om at score flere mål i åbent spil, hvilket vi har fået lagt ind i vores spil. Hvilket hjælper os meget. Jeg synes vi som hold hele tiden bygger nye facetter ind i vores spil, som gør os bedre fra kamp til kamp.

Du har haft rigtig mange gode kampe/indhop i sæsonen, hvilken kamp husker du selv bedst, og hvorfor?
Jeg vil sige min debut i Parken var helt fantastisk. Min første kamp og at score et mål mod FCK i Parken var rigtig stort.

I har alle sammen på holdet spillet godt indtil nu, men hvis du skulle udpege en holdkammerat, hvem skulle det så være, og hvorfor?
Jeg synes der er mange som har gjort det rigtig godt. Jeg synes Iver Fossum har været outstanding i de første 11 kampe, han scorer mål og laver assist, og giver altid 100% til holdet.

Hvad skal i fortsætte med som hold for at opretholde jeres topplacering?
Vi skal fortsætte med at udvikle vores spil, det vigtigste for os er, at være modige og turde spille langs jorden. Det er vores DNA og det skal vi opretholde hele tiden.

Der har været kæmpe opbakning til jer fra Vesttribunen, både på hjemmebane, men også på udebane. Hvilken betydning har de mest inkarneret fans haft i jeres optur indtil nu?
Det betyder alt. For os føles det som den 12 mand, som altid er bag os, det giver selvtillid og en masse gå på mod, når kampen går i gang. Fodbold er ikke det samme uden fans.