Categories
Interview

Sæsonen indtil nu med Jakob Ahlmann: “Jeg har sjældent i mine mange år i klubben mærket så stærk en opbakning som vi har oplevet denne sæson.”

Han er flot, han er skøn og han er svigermors drøm. Det er blot nogle af de fraser, som menneskerne på Vesttribunen synger til Ahlmann i hans egen Fenerbahce-sang, under de forskellige opvarmninger til diverse Superliga-kampe, ikke kun på hjemmebane, men også på udebane. Nærmere introduktion omkring omkring Jakob Ahlmann kræves vidst ikke. I den nuværende sæson har Ahlmann fået 468 minutter ude på venstredøren. Det er blevet til 5 kampe i start-elleveren, og 4 som indskifter. Derudover står Ahlmann også noteret for én enkelt assist i den nuværende sæson.

Nu har I spillet i mod alle holdene én gang nu, og i ligger nummer tre i tabellen, sagt på nordjysk, det går rigtig fint for jer lige nu. Med egne ord, hvad er det der spiller lige nu for jer på holdet?
Vi har opbygget et fundament fra sidste sæson som fungerer rigtig godt. Det vil sige at selvom vi ikke spiller vores bedste kamp, er vi meget konkurrencedygtige og svære at slå. Det har kastet mange point af sig. Samtidig er der en stor konkurrence i truppen, så alle skal præstere for at få spilletid.

Du har haft rigtig mange gode kampe/indhop i sæsonen, hvilken kamp husker du selv bedst, og hvorfor?
Jeg var meget fint tilfreds med seneste indhop imod SønderjyskE. Vi får lukket kampen tidligt i 2. halvleg, og jeg bidrager med én god halvleg samt en assist.

I har alle sammen på holdet spillet godt indtil nu, men hvis du skulle udpege en holdkammerat, hvem skulle det så være, og hvorfor?
Jeg syntes Iver Fossum har været forrygende indtil videre. Han har virkelig steppet op. Men der kan nævnes mange, både Højholt, Thelander, Pallesen, og Rinne har spillet på et højt niveau.

Hvad skal i fortsætte med som hold for at opretholde jeres topplacering?
Vi har intet opnået endnu, så sulten og ærgerrigheden for at sammensætte en hel god sæson skal holde os kørende. Vi har haft mange sæsoner de seneste år, som har været alt for svingende i niveau.

Der har været kæmpe opbakning til jer fra Vesttribunen, både på hjemmebane, men også på udebane. Hvilken betydning har de mest inkarneret fans haft i jeres optur indtil nu?
Vi har alle mærket en fantastisk stemning, som vi sætter stor stor pris på. Jeg har sjældent i mine mange år i klubben mærket så stærk en opbakning som vi har oplevet denne sæson. Det giver ekstra procenter og er med til at løfte os alle. Det er en fed fællesskabsfølelse vi har med vores supportere.