Categories
Interview

Sæsonen indtil nu med Anders Hagelskjær: “Vi skal blive ved med at træne godt, og holde fokus på vores egne ting og ikke så meget alt det rundt om.”

Hagelskjær har en fortid i FCM, Skive IK og Silkeborg IF, før han i sommeren ’21 skiftede til AaB på en fri transfer. De fleste AaB-fans kan nok uden problemer huske Hagelskjærs giftige diagonal bold op til Pallesen, der så resulterede i det afgørende mål nede i Viborg tidligere i sæsonen. I den nuværende sæson står Hagelskjær noteret for 271 minutter i AaB-trøjen, derudover har scoret et enkelt mål i AaB-trøjen.

Nu har I spillet i mod alle holdene én gang nu, og i ligger nummer tre i tabellen, sagt på nordjysk, det går rigtig fint for jer lige nu. Med egne ord, hvad er det der spiller lige nu for jer på holdet?
Jeg synes vi som hold har fundet en rigtig god base. Vi stoler på hinanden i de opgaver man får, og så leverer folk også på et højt niveau, som selvfølgelig gør, at vi har en tro på egne evner, samt en tro på det taktiske der bliver fremstillet.

Du har haft rigtig mange gode kampe/indhop i sæsonen, hvilken kamp husker du selv bedst, og hvorfor?
Jamen, selvfølgelig synes jeg jo indhoppet imod OB var både det sjoveste og bedste, fordi jeg fik den rolle som jeg fik, i og med jeg scorede et mål.

I har alle sammen på holdet spillet godt indtil nu, men hvis du skulle udpege en holdkammerat, hvem skulle det så være, og hvorfor?
Som du siger, så spiller vi både godt som hold og enkelt spiller. Men jeg må jo fremhæve Iver Fossum, han har gang i en rigtig stærk sæson med både oplæg og mål.

Hvad skal i fortsætte med som hold for at opretholde jeres topplacering?
Vi skal blive ved med at træne godt, og holde fokus på vores egne ting, og ikke så meget alt det rundt om. Vi har været gode til at tro på ligemeget hvordan kampen forløber sig, så ved vi, at vi er stærke i de forskellige facetter af spillet.

Der har været kæmpe opbakning til jer fra Vesttribunen, både på hjemmebane, men også på udebane. Hvilken betydning har de mest inkarneret fans haft i jeres optur indtil nu?
Man må bare tage hatten af for den støtte vi har fået. Det giver de sidste procenter, og de skal have en stor andel i, at det går som det går. Jeg kommer jo også fra en mindre inkarneret fangruppe, og jeg kan virkelig mærke den forskel det giver med så mange i ryggen til kamp.