Categories
Optakt

Optakt til VB-AaB: “Glæder mig til at opleve en ude dag helt tæt på”

Klokken 19:00 skal drengene forsvare deres førsteplads i Superligaens Kvalifikationsspil når de skal møde VB på udebane.

AaB har ikke tabt i mod VB på udebane siden efteråret 2007. Det kræver også en sejr senere i Nørreskoven hvis drengene skal fastholde deres førsteplads i Kvalifikationsspilet.

Daniel Granli sidder over til dagens kamp pga. overanstrengelser i hans læg, mens Oscar Hiljemark stadigvæk er ude i nogle uger med en muskelskade. Derudover er Jacob Rinne også tvivlsom til dagens kamp, det er derfor at U19 målmand Theo Sander er med i dag blandt de udtaget til dagens kamp. Udover skaderne er holdets anfører Lucas Andersen tilbage i truppen igen efter en længere skadesperiode. Vejle BK må også se bort fra nogle af deres profiler både offensivt og defensivt, blandt andet er Wahid Faghir ude med en fiberskade og deres forsvarsspiller Mads Greve er også ude med en skade.

Vi har i dagens anledning fanget Theo Sander til en snak omkring hans forventninger til dagens kamp:

Stolt over at være udtaget for første gang. Det bliver en svær kamp på en svær bane. Glæder mig til at opleve en ude dag helt tæt på.

Theo Sander til attenfemogfirsvibes

Skulle Theo Sander få sin Superligadebut i dag så vil han komme i klubbens rekordbog som den yngste Superliga-debutant nogensinde.

Kampen bliver vist på TV3 Sport og ViaPlay.