Categories
Nyheder

Oliver Børsting, nyt ansigt på førsteholdet

I tirsdags blev det offentliggjort, at 3 talenter fra Akademiet indlemmes i Superligatruppen fra den kommende sæson. Ét af dem er u19-holdets topscorer, Oliver Børsting.

På trods af sin status som den mest habile målscorer i u19-truppen, er manden med det velkendte efternavn et forholdsvis ukendt islæt for mange. Han er ikke i familie med Frederik Børsting, men han er klar på tilværelsen som Superligaspiller.

“Det er noget som jeg hele tiden har stræbt efter. Det har været en klar målsætning og en stor drøm for mig. Noget som jeg har arbejdet hårdt og målrettet på hver eneste dag til træning … Mine styrker er nok min målnæse, min fysik, min teknik og mit luftspil. Jeg glæder mig til at lytte til nogle af de dygtige spillere, der er på førsteholdet og lære nogle af deres fifs og tricks”, udtaler Oliver Børsting.

“Jeg drømmer selvfølgelig om at få debut og spille på stadion”

Men dét at blive rykket op, er selvfølgelig kun et delmål. Den unge angriber har klare forventninger til, hvad planen er fremadrettet.

“Jeg drømmer selvfølgelig om at få debut og spille på stadion i AaB-trøjen, det er klart. Det er jo drengedrømmen. I første omgang er jeg koncentreret og fokuseret på den plan, der er lagt for min fortsatte udvikling”, siger Oliver Børsting.

“Og så handler det jo om, at komme med maks indsats hele tiden og slå til, hvis man får chancen. Det går jeg efter. På længere sigt ønsker jeg, at blive så dygtig jeg kan og bidrage til, at hjælpe holdet med, at få størst mulig succes, gerne ved at score en masse mål.”

  • 18 år
  • Født 19. august 2002
  • Angriber
  • 25 u19-kampe i 20/21
  • 11 u19-mål i 20/21
  • Nummer 29
  • Kontrakt til 2022
  • Tidligere klubber: Viborg FF, Eastside Viborg

“Det bliver benhårdt”

Som én af tre hele tre unge spidsangribere i truppen, er konkurrencen helt i top. Men det skal ikke være en hindring, tværtimod er det en motivationsfaktor for Børsting.

“Jeg er også opmærksom på, at det bliver benhårdt og derfor er mit fokus meget på, at gøre det så godt jeg kan i den enkelte træning og den enkelte kamp.”

“Det giver mig kun lyst til, at blive ved med at arbejde hårdt og gøre det så godt jeg kan, hver eneste dag”, udtaler han slutteligt.