Categories
Nedtakt

Kæmpe lettelse: Cifuentes får første sejr

Kampen vi var vidne til mandag aften, var på ingen måde smuk. Faktisk var det en utrolig grim kamp. Ingen af holdene brillerede rigtigt, selvom begge hold havde positive takter.

AaB startede første halvleg godt ud og fik tilkæmpet sig et straffespark, der dog blev omstødt til offside. Det var et mere pragmatisk og primitivt AaB-hold vi så, men de overlod teten til SønderjyskE hen imod slutningen af halvlegen. De vandt for mange andenbolde, havde lidt for nemt ved at spille rundt om AaB’erne og AaBs pres fungerede ikke.

Anden halvleg var ikke god, men den var bedre for AaBs vedkommende. Der blev skabt reelle målchancer, men ikke udnyttet. Blandt andet Samuelsen og Van Weert kom frem til store muligheder, men skarpheden manglede.

Men i det 89. dukkede Børsting op i feltet og fik en støvle i hovedet, hvilket Aydin Uslu dømte straffespark for. Og som sikkerheden selv, sparkede Iver Fossum bolden i nettet. Glen fik et rødt kort og SønderjyskE pressede på til sidst, men Rinne ville det anderledes og sikrede Cifuentes sin første sejr, med en vanvittig redning.

Næste kamp er på søndag mod Vejle.