Categories
Nyheder

Interview med TVW omkring hans optur nede i Grækenland

Det går forrygende for vores tidligere hollandske angriber Tom Van Weert nede i Grækenland, hvor han tørner ud for Volos, som der i skrivende stund ligger nummer ni i den bedste rangerede græske liga.

TVW har i den grad for åbnet op for målkontoen nede i Grækenland, hvor han har scoret 10 mål og lavet 1 assist i 15 kampe. Denne målfarlighed som han har vist nede i Grækenland indtil nu, det gør ham faktisk til topscorer i den græske liga. Han scorede desuden to af hans mål forleden mod den græske storklub Panathinaikos, hvor Volos i øvrigt vandt 3-1.

Hvis vi kigger på den sidste tid for TVW i AaB, så skulle han bruge 32 kampe i 2020-2021-sæsonen til at kreere 9 mål samt 4 assists. Det blev desuden til 27 mål og 4 assist for TVW i hele hans AaB tid. Han er efter et halvt år nede i Grækenland kommet op over halvdelen af de mål, som han lavede i sin AaB-tid.

Vi har fanget Tom til et lille interview omkring det hele

Først og fremmest tillykke med den flotte form du har vist i din første sæson i Volos. Hvordan vil du selv beskrive din første tid i Græsk fodbold?
Tak! Først og fremmest havde vi både som hold og jeg personligt en fremragende start med 4 sejr i streg, 4 mål + 1 assist af mig. Derefter havde vi en lang periode med flot fodbold, men manglende resultater. På trods af de dårlige resultater, så scorede jeg stadigvæk mine mål i den periode.

Hvad mærker du, som den største forskel på Superligaen og den Græske Super League?
I Danmark handler det mere om fysik og spillet uden bold, også bliver der fokuseret meget standard situationer. Her i Grækenland er fodbold mere teknisk, også er aldersgennemsnittet højere, så spillet bliver lidt mere taktisk end intensivt.

Har du lært nogle ting fra Danmark og AaB, som du har taget med til Grækenland? Hvis ja, hvilken ting har du så taget med?
Selvfølgelig! Når man spiller næsten 100 kampe i et andet land og liga lærer man rigtig meget. Specielt min fysisk, blev markant bedre i Danmark, som jeg bruger her nu i Volos.

Vi er nogle som savner dig i Aalborg. Kunne du forestille dig at vende tilbage til Danmark og AaB igen i løbet af din karriere?
Det er godt at høre. Jeg har mange gode minder fra min tid i Danmark, og jeg er også tilknyttet Danmark pga. min kone. Så det kunne sagtens være, men jeg er også over 30 år, så jeg er meget er afhængig af min krop, samt min fremtid i Grækenland.