Categories
Interview

Interview med Milan Makaric: “Selvfølgelig vil jeg gøre enhver AaB-fan glad”

Vi har fanget Milan Makaric til en lille snak omkring hans første tid i AaB som fodboldspiller, og alt det i mellem også. Læs med!

Først af alt. Hvad er den største forskel mellem den serbiske liga og Superligaen?
Den største forskel mellem den serbiske og danske liga er helt klart omgivelserne. Så vidt jeg har kunne se, så har alle holdene i den danske Superliga fremragende arbejdsforhold samt træningsfaciliteter og pæne stadions.

Hvad er dit indtryk af AaB som klub og Aalborg som by?
Hvad der angår klubben, er jeg meget overrasket. Jeg er blevet taget rigtig godt i mod siden min ankomst. Og vil egentligt gerne takke klubben for den velkomst som de har givet mig. De gode træningsforhold vil jeg gerne nævne igen, sammen med de gode fans og stadion. Alt det som AaB giver mig, vil jeg give igen med mål og mit spil inde på banen. Og selvfølgelig vil jeg gøre enhver AaB fan glad. Jeg kan også godt lide Aalborg som by, kulturen er helt anderledes i forhold til Serbien. Hvis jeg skal være ærlig, så kan jeg lide alt her i byen indtil nu.

Efter dine gode præsentationer nede i Serbien i den forrige sæson, har du så oplevet interesse fra andre klubber end AaB? Hvis ja, hvorfor valgte du så AaB?
Efter en god sæson dernede, var der en del interesse. Mit mål efter sådan en sæson er, at gå til en klub hvor jeg vil udvikle mig bedst muligt. Folk fra AaB havde fulgt mig i lang tid og vist en seriøs interesse for mig. AaB og mine ambitioner faldt sammen på en god måde, så jeg tænkte det ville være bedst, hvis jeg skiftede til Aalborg. Jeg tror at jeg lavede det rigtige skift ved at komme til AaB, og jeg vil gøre alt for at leve op til folks forventninger omkring mig.

Hvilken slags angriber er du på banen, og hvordan bliver du spillet bedst op af dine holdkammerater, så du har de bedste forudsætninger for at score mål?
De sammenligner mig meget med Diego Costa. Jeg vil tro, at jeg er en holdspiller. Jeg synes, at AaB har mange gode spillere, især de spillere der er tættest på mig som angriber. Jeg håber, at vi får et godt samarbejde, og at vi begynder score flere mål.

Nyt land, nyt sprog. Hvilke sprogvanskeligheder har du haft her i din opstart i AaB?
Det er rigtigt, alle ting er nye for mig. Jeg vil prøve at passe ind hurtigst muligt. Jeg er ikke perfekt til sproget, men jeg vil mestre det meget hurtigt, og derfor bliver alt lettere for mig.