Categories
Interview

Hør Oliver Ross’s egne tanker omkring hans kamp imod Tjekkiet for U/18-landsholdet

Lige nu er Oliver Ross sammen med U/18-landsholdet på tur. Vi har fanget ham, og hørt lidt ind til hans kamp i mod Tjekkiet, hvor han i øvrigt startede inde.

Oliver Ross bruger landsholdspausen på at være med U/18-landsholdet på tur. I disse dage er U/18-landsholdet til en turnering nede i Kroatien.

I tirsdags mødte de så Tjekkiet i en målrig affære, hvor Oliver Ross startede på toppen som spidsangriber. Oliver Ross Blev skiftet ud i det 67 minut. Kampen endte desuden 3-3.

Vi har fanget hovedpersonen selv til en snak omkring tirsdagens landskamp.

Du fik i alt 67 minutter i går inde på banen, og i scorede 3 mål i alt som hold, en angriber fornemmeste opgave må være at score mål, hvorfor lykkedes det ikke for dig i går at score mål for Danmark?
Ja, sådan er det nogle gange, at man ikke scorer, men så det bare med at spille godt og kæmpe for holdet, jeg ved ikke helt hvorfor, vi havde ikke så mange chancer. Jeg vil altid gerne score, men sådan er det nogle gange.

Hvad synes du generelt omkring din egen optræden i mandagens kamp?
Jeg synes faktisk min kamp i tirsdags var rigtig fin, jeg var god med bolden og havde mange fine ting i kampen. Så uden at score var jeg godt tilfreds med min kamp.

Hvordan får du det til at fungerer med skolen, når du er afsted med landsholdet, og bare generelt i AaB?
Det er også vildt svært, de sidste mange uger har jeg haft meget at se til med Superliga, skole og landshold, så jeg skal være skarp, så jeg også selv kan være med. Men det handler om at have de mennesker der kan hjælpe mig med det hele og så at kommunikere godt selv.

Oliver Ross har yderligere to flere kampe under denne her landsholdssamling. Ham og holdet skal i aktion på fredag og mandag, imod henholdsvis Belgien og Kroatien.