Categories
Nyheder

Er Ivers afløser måske fundet?

I disse dage træner der en ny spiller med ude på AaBs træningsanlæg. Han hedder Fabio Schneider og kommer fra bundesligaholdet 1. FC Union Berlin.

Det er en spiller, vi har kigget på i noget tid, og det var egentlig planen, at han skulle have besøgt os i sommer. Her fik han dog en skade, der kom i vejen. Nu er han klar igen, og så passer det fint med den øjeblikkelige landskampspause, at han kan komme og prøvetræne hos os

Fortæller Inge André Olsen til Nordjyske.

Den 19 årige 8’er Fabio Schneider, er nok det vi vil kalde for en rigtig “Berlin-dreng”, da han er født og opvokset i Berlin. Han startede sin karriere ud i TSV Rudow, hvor han kort tid efter skiftede til 1. FC Union Berlin, hvor han har spillet siden 2015. I sensommeren ‘2020 skrev Fabio under på sin første 3 årige professionelle kontrakt med Union Berlin. Han har dog stadigvæk til gode at spille sin første kamp for førsteholdet i hans nuværende klub.

Inge André udtaler yderligere til Nordjyske.

Vi har selvfølgelig talt om betingelserne, hvis alle parter finder interesse for et fremtidigt samarbejde med AaB.

Inge André Olsen til Nordjyske.

Bliver spændende om han bider sig fast til holdet. Han skal i øvrigt i aktion med de andre spillere på torsdag, hvor Hobro I.K. venter i en reserveholdskamp. Det bliver en kamp hvor AaB kommer til at stille op med superliganavne, der ikke er afsted i landsholdstjeneste.