Categories
Nyheder Optakt

Cifuentes ser frem til afgørende kamp

Kl. 14 spiller AaB en sæsondefinerende kamp mod SønderjyskE. En kamp som potentielt kan sætte et plaster på en ellers skuffende sæson.

Cifuentes er heller ikke i tvivl om kampens betydning.

“Det er en vigtig kamp. Vi ved, at drømmen om at kæmpe med om Europa afhænger af en sejr i morgen. Og på den måde, tror jeg også godt at drengene ved, hvor vigtig kampen er for os”, siger AaBs cheftræner.

Man kan godt regne med at se et AaB-hold, der kommer buldrende ud. For der er kun én ting der tæller, og det er en sejr.

“Det er også et godt scenarie, at vi afhænger af os selv og vi bare skal jagte sejren. Jeg er ikke en træner, der forbereder sig til en kamp, med tanke på at spille uafgjort. Så ja, vi skal bare være modige, prøve at være i dominans fra starten og vide at nogle faser af kampen måske vil være lidt anderledes, især de sidste minutter. Vi ved hvordan vi skal gribe det an og uanset, vil den offensive filosofi være afgørende.”

“Jeg ved at holdet meget opsatte på, at levere en god præstation og komme tilbage til Aalborg med 3 point og muligheden for at spille på fredag. Så vil vi være tættere på ét af målene i denne sæson”, siger Cifuentes slutteligt.

Kampen kan ses kl. 14 på Tv3 Sport