Categories
Interview

Bliv klar til aftenens kamp sammen 1885vibes og Sebastian Grønning

I aften klokken 19:00 triller der atter Superliga-bold på Aalborg Stadion igen.

Drengene tager imod Viborg F.F. på hjemmebane i en meget vigtig kamp, hvor Martí og drengene har mulighed for at komme op på tredjepladsen i Superligaen igen med en sejr.

I den nuværende sæson indtil nu, så har drengene været skarpe på hjemmebane. Det er blevet sejr i de seneste fire hjemmebanekampe. Alle ting taler i øvrigt for en AaB sejr her senere. Viborg FF har ikke vundet i de seneste 5 udebanekampe, derimod har AaB været dominerende på hjemmebane i denne her sæson, hvor der er blevet hentet 15 point ud af 18 mulige med en suveræn målscore på 12-3.

Mathias Ross må desværre overvære kampen fra tribunen, da han er kommet i karantæne, efter hans gule kort imod AGF på udebane i den forrige runde.

Vi har i dagens anledning fanget Sebastian Grønning, Aalborg-dreng og tidligere ungdomsspiller samt Superligaspiller i klubben, til en snak omkring dagens kamp. Han spiller desuden i dag for vores kommende modstander Viborg F.F.

Hvad er status for dit hold lige nu og fornemmelsen som spiller?
Som hold har vi en god fornemmelse. Vi har et stærkt koncept, som vi tror meget på. Det har dog ikke været ligeså pointgivende som vi havde håbet her i starten.

Hvor vigtig er jeres kamp mod AaB og hvorfor?
Det er en utrolig vigtig kamp. Vi har ikke vundet i noget tid, og håber vi kan begynde at vende nogle af vores uafgjorte kampe til sejre

Hvem er bedst kørende hos jer lige nu? Hvem skal AaB have øjnene mod?
Vi har mange dygtige spillere, og senest stod vores målmand Mikkel Andersen en god kamp, og det håber jeg også, at han gør mandag i Aalborg!

I har spillet 1-1 i de seneste 4 kampe i Superligaen. Hvordan vil i som hold gribe kampen an mod AaB? Og hvem af spillerne frygter i mest hos AaB?
Vi griber kampen an som normalt. Med angrebsivrig og underholdende fodbold. I denne sæson har Iver Fossum været meget iøjenfaldende, så han er en man skal huske at holde øje med.

Hertil sidst, hvad tror du kampen ender?
Jeg tror, at kampen ender 2-3.