Categories
Interview

Anosike Ementa til 1885vibes: “Når det er en realitet, så håber jeg også på, at der er en Anosike at finde i kamptruppen.”

Anosike Ementa har haft en masse bump i sin AaB-tid indtil nu. Han har desværre døjet med en masse skader. Det ser nu ud til, at der er lys for enden af tunnelen.

Vi har fanget Anosike Ementa til et lille interview omkring hans første mål for AaB, og bare generelt omkring fremtiden, nu hvor der forhåbentlig ikke kommer flere setbacks i hans AaB tid.

Hvordan føles det at score mod Randers?
Det var en dejlig følelse at score igen, det længe siden, at jeg har spillet en kamp på dette her niveau, så at kunne være med til at gøre en forskel på et rigtig godt hold, synes jeg er super fedt.

Jeg tror, at vi er rigtige mange AaB-fans, der gerne vil se dig snart på banen. Hvor tæt føler du selv, at du er på Superliga-debut?
Lige nu har jeg mest alt fokus at blive 100% fit, og være den bedste version af mig selv, og så jeg sikker på at minutterne ikke ligger så langt væk.

Nu er du blevet frasorteret et par gange op til matchday, hvad har begrundelsen fra trænerteamet været siden, at du er blevet sorteret fra?
Det svært at svare på, vi har haft en del småskader, og karantæner, hvilket har givet mig chancen, samt nogle fine træningsuger fra min side af. Men har i de seneste uger været meget i dialog med det fysiske trænerstab om at få mig på 100%. Når det er en realitet, så håber jeg også på, at der er en Anosike at finde i kamptruppen.