Categories
10 hurtige

10 hurtige med Marcus Hannesbo

Her er den første “10 hurtige med” som der er et nyt koncept på attenfemogfirsvibes. Den første i rækken er Marcus Hannesbo.

1. Hvilken position på banen er din favorit?
Min favoritposition på banen er venstre wing.

2. Hvad er dine forcer/styrker på banen?
Mine styrker er min hurtighed, mine 1v1 driblinger offensivt og hovedspillet.

3. Hvilken klub spillede du i før du kom til AaB?
Jeg skiftede fra Støvring IF til AaB tilbage i U-13.

4. Hvem er den bedste spiller du har spillet med?
Den må jeg sgu nok give til AaB’s nummer 10, Lucas Andersen. En fantastisk og kreativ fodboldspiller, der også er god til at sætte sine holdkammerater op.

5. Hvem er den bedste spiller du har spillet mod?
Den bedste spiller jeg har været oppe i mod må være Zeca fra FCK.

6. Hvem er dit idol?
Cristiano Ronaldo. Hans direkthed på banen inspirerer mig meget. Hans arbejdsiver og mentalitet udenfor banen er jeg også stor fan af.

7. Hvilket hold er dit favorithold?
Real Madrid, jeg elsker holdets vindermentalitet, om så det må koste et par kort i ny og næ.

8. Hvad er dine mål i AaB?
Et af mine mål er selvfølgelig at bide mig fast i holdets start 11’er hurtigst muligt. Jeg vil gerne kunne bidrage til holdet med nogle mål og assists og selvfølgelig altid give den 110% for klubben. Et andet mål som ung spiller i AaB er også at komme ud i Europa og spille.

9. Hvordan var det at få debut på U-landshold?
Det var pisse fedt! Det har altid været en af mine drømme som u-spiller i AaB. Nu handler det bare om for mit vedkommende at blive udtaget hver gang.

10. Hvordan føltes det at træde ind på banen til din debut mod FCK?
Det var ganske enkelt ubeskriveligt. Kulissen omkring den kamp kunne nærmest ikke blive bedre. Jeg blev taget utrolig godt imod på banen af både fans og medspillere, og det betyder alt som debutant. Det har lige siden jeg startede på fodbold som 3-årig været en stor drøm at debutere for AaB’s førstehold, at det så var en sejr mod FCK gjorde det hele lige lidt federe.