Categories
10 hurtige Transfernyheder

10 hurtige med Kasper Pedersen

En rigtig AaB-dreng siger farvel. Kasper Pedersen, eller “P”, er skiftet til Esbjeg og er dermed fortid i AaB. Han har altid været en underdog i AaB-regi, men var aldrig bange for at tage en udfordring op. Lige fra hans debut i Silkeborg, da han som 20-årig trådte direkte ind fra AaBs Danmarksserie-hold og scorede i sin debut, til da han i samarbejde med Thelander, fik neutraliseret en flok FCK’ere i Parken og cementerede The Double i 2014. Eller måske bare da han blev fast mand for sin barndomsklub og bar anførerbindet. Ikke mange havde regnet med at han skulle blive en profil for AaB, men han opnåede altså 164 kampe og var en bærende spiller på et til tider meget svingende hold.

Her kommer de 10 hurtige med Kasper Pedersen

1. Hvilken holdkammerat i din AaB-tid har du lært mest af?

Jeg har lært rigtig meget af forskellige spillere, så det er svært at udpege en enkelt. Oftest er det dem på ens position man holder øje med og ser hvordan de løser situationerne.

2. Hvilket mål i karrieren er din favorit?

Min debutkamp i Silkeborg, da det var med til at sætte gang i min karriere i AaB.

3. Hvem er den bedste spiller du har spillet imod?

Douglas Costa i en træningskamp mod Shaktar.

4. Tre ting som du vil tage med i bagagen til Esbjerg fra Aalborg?

Jeg vil tage alt med jeg har lært i AaB, da det er den spiller jeg er og jeg skal ikke ned at opfinde en ny spillestil eller personlighed.

5. Hvem er dit idol?

Virgil Van Dijk, synes han har været overlegen inden sin skade på alle parametre. Det har været en inspiration som forsvarsspiller at følge hans måde at forsvare på og hans spil med bolden.

6. Hvilket hold er dit favorithold?

Bayern München, blev taget med derned på stadion som lille, derefter har jeg fulgt dem tæt lige siden.

7. Hvad er dine mål i Esbjerg?

Første mål er oprykning og fast spilletid.

8. Hvilken kamp i din AaB karriere vil du aldrig nogensinde glemme?

Pokalfinalen, den største enkeltstående kamp man kan spille i Danmark og det synes jeg også at kampen beviste. Fans, stemning, tempo i kampen og fejringen.

9. Hvordan føltes det at træde ind på banen til sin AaB-debut?

Det var urealistisk, da jeg var heldig grundet skader og en karantæne. Jeg blev kastet ud i det og var både spændt og nervøs. Nøglen for mig, var at lade op til kampen som en helt normal kamp og prøve at ligge alt det udenom væk.

10. Hvilke tre angribere i din AaB-tid, har du haft det sværest med nede i midterforsvaret?

Wilczek, da han har en evne til altid at score nemme mål, så man skal altid være på tæerne. Cornelius grundet sin fysik og evner på hovedet i boksen. Onuachu pga. størrelsen, svært at vinde noget over ham i luften hvis bolden lå rigtigt.