Categories
10 hurtige

10 hurtige med Jeppe Pedersen

10 hurtige er nu kommet til Jeppe Pedersen. Tidligere anfører på U19-holdet, og nu en del af Superliga-holdet.

1. Hvilken position på banen er din favorit?
Min favorit plads på banen er helt klar central midtbane, jeg er en 8’er type, som gerne vil fra box til box.

2. Hvad er dine forcer/styrker på banen?
Mine styrker er at jeg er en meget løbestærk spiller, som gerne vil være med til at kontrollere spillet, udover det tror jeg også at det ligger i mig at være en leder inde på banen, og så synes jeg også selv jeg har et rimelig solidt spark;)

3. Hvem er den bedste spiller du har spillet med?
Puha, altså vi har jo mange enormt gode spillere på holdet nu, så jeg tænker at Lucas Andersen ville være et godt bud, eller Jores Okore.

4. Hvem er den bedste spiller du har spillet mod?
Ja, altså jeg har spillet mod mange gode spillere på diverse landshold. Bla. Mødte vi Belgien til EM, hvor de havde Jeremy Doku med, som nu spiller på det Belgiske A-landshold, ellers tror jeg at det må være Kephren Thuram som spiller i Nice, søn af Lillian Thuram.

5. Hvem er dit idol?
Har altid set meget op til Zidane og Cristiano Ronaldo, så en af dem.

6. Hvilket hold er dit favorithold?
Det må være Manchester United.

7. Hvad er dine mål i AaB?
Helt klart at blive fast mand, jeg tror alle vil spille fra start hver kamp. Så helt klart at blive fast mand.

8. Hvordan var det at få debut på u-landshold?
At få debut på u-landsholdet er rigtig stort, det var en rigtig stor dag for mig. Alle går og drømmer om at spille på landsholdet, så at kunne trække den røde og hvide trøje over hovedet første gang, var rigtig stort.

9. Hvordan føltes det at træde ind på banen til sin debut?
Ej det var helt fantastisk, det er det jeg har gået og drømt om siden jeg kom til AaB som 13-årig. Det er noget man aldrig glemmer, så jeg er selvfølgelig stolt af det, og det tror jeg aldrig man kommer til at glemme.

10. Hvilken top 5 liga vil du helst spille i, i fremtiden?
Har altid gerne kunne lide Bundesligaen, synes det er en liga der passer godt til mig som spiller og er rigtig interessant, men ellers Premier League, det er den fedeste og største liga i verden, så helt klart en af de 2.